Antoon van den Bogaard

“Kennis en ervaring willen delen.”

Dat is wat ik van mijn vader zaliger heb meegekregen. Wij hadden vroeger thuis een boerenbedrijf waar hard gewerkt werd. Als jongste van zeven kinderen had ik het voorrecht om verder te mogen studeren dan mijn broers en zussen.

Zodra ik klaar was met studeren, had vader altijd wel een klusje voor mij. Hij leerde mij "touwslinteren"; bindtouw dat van pakken stro vrijkwam werden koeienhalsters. Hij leerde mij met alles zuinig om te gaan, want "weggooien is zonde en kan altijd nog".

Kennis en ervaring willen delen behoort in mijn visie juist ook in het "lean concept bouwen". Het wegnemen van verspilling komt het bouwproces ten goede en vergroot de eindkwaliteit die aan de klant wordt geleverd. Dit is dan ook wat u van mij mag verwachten.

Antoon van den Bogaard
E. antoon@flowgevelapplicaties.nl
M. 06 51491825

Martien Lormans
Betrokken, bekwaam en servicegericht. Betrokken dat ik van huis uit heb meegekregen.
Lees meer
Jeroen van Assouw
Mijn toewijding aan ieder gevelproject komt voort uit een groot gevoel van betrokkenheid met onze opdrachtgever.
Lees meer
Bas Bastiaans
"Een goede werkvoorbereiding is het halve werk” Na mijn opleiding bouwkunde ben ik via tussenstappen in 2002 bij een gevelbouwer gaan werken.
Lees meer
Esther Béguin- van Koert
Door ons familiebedrijf thuis in Scheveningen heb ik van jongs af aan meegekregen wat er allemaal komt kijken bij een zaak met personeel.
Lees meer
Harry Smeels
''Denken in oplossingen, niet in problemen. Ik kijk graag met een positieve en kritische blik, samen met de klant, naar elke mogelijke situatie.''
Lees meer