Jules van Vlaenderen, werkvoorbereider


“Ik zorg dat opdrachtgevers en aannemers weten wat we gaan maken.”

Na een universitaire opleiding Scheikunde ben ik op aanraden van mijn vader begonnen als zzp’er in de bouw. Daar haalde ik meer voldoening en plezier uit. Uiteindelijk ben ik zo’n 10 jaar als timmerman actief geweest. In die tijd heb ik ook meerdere projecten als monteur voor Flow gedaan. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in de technische kant van het vak. De stap naar de functie van werkvoorbereider bij Flow is eigenlijk logisch. Als werkvoorbereider zorg ik dat onze opdrachtgevers ontzorgt worden door de engineering voor mijn rekening te nemen.  Tevens zorg ik dat onze monteurs precies weten wat er gemaakt moet worden. En plaats ik bestellingen voor materialen zodat de onderaannemer vooruit kan. Bij Flow zit ik echt op mijn plek. Het is een geweldig leuk en compact team, waar altijd ruimte is om iets te bespreken of elkaar te helpen. Ik voel me hier op mijn gemak en doe werk wat ik leuk vind om te doen.

E. jules@flowgevelbekleding.nl
T. 0492 792360

Mijn collega's

Jeroen van Assouw
Mijn toewijding aan ieder gevelproject komt voort uit een groot gevoel van betrokkenheid met onze opdrachtgever.
Lees meer
Martien Lormans
Betrokken, bekwaam en servicegericht. Betrokken dat ik van huis uit heb meegekregen.
Lees meer
Joost Gijsbers
“Al sinds de start van Flow is Antoon een relatie van mij. Ik heb hem gedurende de jaren leren kennen als een kundig en oprecht mens. Na een bericht van mij op LinkedIn, waarin ik aangaf op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging, heeft hij contact met me gezocht.
Lees meer
Bas Bastiaans
"Een goede werkvoorbereiding is het halve werk” Na mijn opleiding bouwkunde ben ik via tussenstappen in 2002 bij een gevelbouwer gaan werken.
Lees meer
Esther Béguin- van Koert
Door ons familiebedrijf thuis in Scheveningen heb ik van jongs af aan meegekregen wat er allemaal komt kijken bij een zaak met personeel.
Lees meer
Tjeu van der Heijden
Ik werk ruim 20 jaar met veel plezier aan langdurige relaties en tevreden klanten. Samen met mijn collega’s een product leveren waaraan iedereen bijdraagt voor het beste resultaat.
Lees meer

Nieuws