Zo werkt Flow


In elk bouwproces wordt de flow grotendeels bepaald door de onderlinge samenhang tussen de diverse disciplines in de bouwketen. Wij zijn die Flow. Verspilling is niet meer van deze tijd en dankzij onze ruime ervaring op de werkvloer hebben wij een manier van werken ontwikkeld die deze verspillingen wegneemt. Onze werkwijze is proactief, wij delen onze specifieke kennis en ervaring in gevelbekleding graag met onze opdrachtgevers en dat wordt door hen zeer gewaardeerd. De gevelproducten waar wij mee werken zijn voorzien van het KOMO keurmerk en voldoen alle aan de essentiële vereisten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. 

Eén van onze pijlers is meedenken in oplossingen. Dit zorgt voor een constructieve verbinding tussen ons en de opdrachtgevers. Maar een specialist gaat nog verder, en daarom maken wij voor u ook graag de vertaalslag van ontwerp naar uitvoering. Elk project is uniek en samen met u anticiperen wij daarop; waar mogelijk in bouwteamverband.

Alle partijen in de bouwketen, van ontwerper tot bouwer, weten hoe belangrijk de uitstraling van het gebouw is voor de opdrachtgever. Het is het tipje van de sluier van wat er zich binnen in het gebouw afspeelt, de smaakmaker voor datgene wat komen gaat en bovenal, het drukt een evenwichtig en harmonieus stempel op de omgeving waarin het gebouw zich bevindt. Wij kennen de criteria bij gevelbekleding, nemen hierin onze verantwoordelijkheid en doen geen concessies. De kracht zit hem in integratie; een goed gestroomlijnd samenspel tussen competente bouwpartners, zowel in nieuwbouw als in renovatie.

BIM
BIM is een integrale werkmethodiek die gebruik maakt van een driedimensionaal Bouw Informatie Model.
Lees meer
Duurzaamheid
Tegenwoordig is iedereen zich ervan bewust dat de mens in dienst staat van de natuur en niet anderso...
Lees meer
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
MVO – het lijkt een breed onderwerp waarmee je alle kanten op kunt.
Lees meer
Visie en missie
Wij streven naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.
Lees meer

Mee in de FLOW?

Neem contact op

Onze projecten