Bouwbedrijf


De relatie die wij onderhouden met de bouwbedrijven waar wij mee samenwerken, is voor ons van groot belang. Ons uitgangspunt is dat we samen mooie projecten willen bouwen. Essentieel hierbij is dat er een groot vertrouwen vanuit beide kanten naar elkaar toe moet zijn. Met elkaar meedenken en van elkaar leren. Wij investeren hier graag in, onder andere door de professionaliteit die wij uitdragen en door een bepaalde chemie te creëren tussen alle betrokkenen bij onze projecten. Voor ons is een prettige samenwerking net zo belangrijk als het neerzetten van een fantastisch eindresultaat. 

Architect
De architect maakt de blauwdruk voor het eindresultaat en drukt daarmee zijn stempel op datgene wat het visitekaartje wordt van de opdrachtgever.
Lees meer
Woningcorporatie
Woningcorporaties hebben een duidelijke visie: beschikbaarheid, betaalbaarheid en financiële continuïteit moeten centraal staan in alle strategische overwegingen.
Lees meer
Contact
Indien u vragen heeft of graag extra informatie ontvangt over onze organisatie of onze diensten, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt onderstaand contactformulier invullen.
Lees meer
Projecten
In de vele jaren dat Flow Gevelbekleding reeds actief is in de gevelbouw, hebben wij een mooi portfolio opgebouwd.
Lees meer