Bouwbedrijf

De relatie die wij onderhouden met de bouwbedrijven waar wij mee samenwerken, is voor ons van groot belang. Ons uitgangspunt is dat we samen mooie projecten willen bouwen. Essentieel hierbij is dat er een groot vertrouwen vanuit beide kanten naar elkaar toe moet zijn. Met elkaar meedenken en van elkaar leren. Wij investeren hier graag in, onder andere door de professionaliteit die wij uitdragen en door een bepaalde chemie te creëren tussen alle betrokkenen bij onze projecten. Voor ons is een prettige samenwerking net zo belangrijk als het neerzetten van een fantastisch eindresultaat. 

Architect
De architect maakt de blauwdruk voor het eindresultaat en drukt daarmee zijn stempel op datgene wat het visitekaartje wordt van de opdrachtgever.
Lees meer
Woningcoörperatie
Woningcorporaties hebben een duidelijke visie: beschikbaarheid, betaalbaarheid en financiële continuïteit moeten centraal staan in alle strategische overwegingen.
Lees meer
De Bouwmeester Amsterdam
In Nieuw-West in de wijk Slotervaart-Zuid heeft Bouwbedrijf Berghege Oss in opdracht van Woonzorg Nederland de bouw van sociale huurappartementen voor senioren gerealiseerd
Lees meer
Groot onderhoud woningen Salahutuplein e.o. Vught
Een ingrijpende gevelrenovatie die door ons is uitgevoerd in 2005.
Lees meer