Dirk Doornbos


“korte lijnen, open communicatie en enorm gedreven om een uniek eindresultaat neer te zetten”

Dirk Doornbos, senior projectmanager:” Strukton Worksphere BV onderscheidt zich door kennis op het gebied van technologie, partnerships en langdurige samenwerkingen. Zo geven wij optimaal invulling aan kritische, technische en bouwkundige infrastructuren en staan wij garant voor de succesvolle levering van meerjarige prestaties. Wij hebben met Flow Gevelapplicaties mogen samenwerken toen de oude, donkere reizigerstunnel onder de sporen van Station Alkmaar vervangen moest worden door een moderne en transparante Traverse over 11 sporen. Ook de oude rijwielstalling rondom het station moest vervangen worden door een nieuwe en moderne stalling. De kracht van onze samenwerking lag vooral in de communicatie en de wil om samen een goed project tot stand te brengen. Dit is duidelijk zichtbaar in het resultaat: een schitterend uitgewerkte wand- en plafondbetimmering in de Traverse, waarbij de Oregon Pine betimmering de gehele Traverse inclusief de luifels aan de noord- en zuidzijde versieren.”

Ton Bosman
“uitstekende voorbereiding was duidelijk zichtbaar tijdens de uitvoering van het gehele project”
Lees meer
Ruud Beelen
“Flow begrijpt als geen ander het belang van handhaving van de planning en het nakomen van afspraken”
Lees meer
Bas ten Thije
“planmatig denken en handelen zijn sleutelwoorden van Flow”
Lees meer
Contact
Indien u vragen heeft of graag extra informatie ontvangt over onze organisatie of onze diensten, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt onderstaand contactformulier invullen.
Lees meer

Zo werkt FLOW


In elk bouwproces wordt de flow grotendeels bepaald door de onderlinge samenhang tussen de diverse disciplines in de bouwketen. Wij zijn die Flow. Verspilling is niet meer van deze tijd en dankzij onze ruime ervaring op de werkvloer hebben wij een manier van werken ontwikkeld die deze verspillingen wegneemt. Onze werkwijze is proactief, wij delen onze specifieke kennis en ervaring in gevelbekleding graag met onze opdrachtgevers en dat wordt door hen zeer gewaardeerd. De gevelproducten waar wij mee werken zijn voorzien van het KOMO keurmerk en voldoen alle aan de essentiële vereisten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. 

Eén van onze pijlers is meedenken in oplossingen. Dit zorgt voor een constructieve verbinding tussen ons en de opdrachtgevers. Maar een specialist gaat nog verder, en daarom maken wij voor u ook graag de vertaalslag van ontwerp naar uitvoering. Elk project is uniek en samen met u anticiperen wij daarop; waar mogelijk in bouwteamverband.

Alle partijen in de bouwketen, van ontwerper tot bouwer, weten hoe belangrijk de uitstraling van het gebouw is voor de opdrachtgever. Het is het tipje van de sluier van wat er zich binnen in het gebouw afspeelt, de smaakmaker voor datgene wat komen gaat en bovenal, het drukt een evenwichtig en harmonieus stempel op de omgeving waarin het gebouw zich bevindt. Wij kennen de criteria bij gevelbekleding, nemen hierin onze verantwoordelijkheid en doen geen concessies. De kracht zit hem in integratie; een goed gestroomlijnd samenspel tussen competente bouwpartners, zowel in nieuwbouw als in renovatie.
 

Mee in de FLOW