(We) Never change a winning team


Mooie resultaten behaal je niet alleen. Flow Gevelbekleding is wat betreft een goed voorbeeld van samen meer bereiken. Ons moet je ook geen huis laten bouwen, daar zijn andere partijen beter in. Onze expertise is gevelbekleding aanbrengen. Voor onze materialen werken we samen met onze leveranciers. Zeg maar gerust samenwerkingspartners. Partijen waar wij blind op kunnen vertrouwen. 

Anders en eigenwijzer

Een van onze vaste partners is Plastica uit Waalwijk. Een mooi voorbeeld van een project waarbij we op Plastica hebben kunnen vertrouwen is Manhattan in Roermond. > link Typisch zo’n project dat net een tikkeltje anders en eigenwijzer is dan doorsnee. Hier geldt echt, hoe specifieker de vraag van een opdrachtgever is, hoe specifieker onze vraag is aan onze leveranciers. En dan komt het voor een groot deel aan op het vertrouwen dat we hebben in elkaar. 

Op een lijn


Denken ze mee? Zetten ze graag die stap extra? Hoe zit het met de kwaliteit van de materialen en de leverbetrouwbaarheid? Zitten we dat betreft op een lijn? Bij Plastica zit dat goed. Zij denken met ons mee en hebben een goed zicht op wat gevelbekleding en ons werk inhoudt. Kortom, een samenwerking waar we beiden trots op zijn en blij mee zijn. En zoals dat gaat met betrouwbare partners. You never change a winning team. 

Projecten samen gerealiseerd met Plastica

SBO de Horst in Limburg
"Het lijkt wel of dit materiaal onverwoestbaar is" Martien Tonnaer - Schooldirecteur
Lees meer
Manhattan Roermond
“Markante woontoren Manhattan Roermond opgeleverd”. “De skyline van Roermond aan de Maas heeft er een nieuwe blikvanger bij”. Dit waren de krantenkoppen over de 39 appartementen tellende woontoren aan de Maas.
Lees meer