Een nieuwe uitstraling voor SBO de Horst in Echt


School voor speciaal basisonderwijs (SBO) de Horst in Echt richt zich op kinderen met leer- en gedragsproblemen. Voor de kinderen op de Horst is een rustige schoolomgeving waar ze zich thuis kunnen voelen belangrijk. Het schoolgebouw speelt daar een ondersteunende rol in. Zo zijn de binnen- en buitenzijde van het gebouw bijvoorbeeld met elkaar verbonden. 

Wat betreft materiaalgebruik is gekozen voor de gevelplaat type Massief NT. Een gevelplaat die zich dankzij het dubbelzijdige decor altijd van zijn mooiste kant laat zien. Esthetisch mooi, handig in gebruik en kostenbesparend bij bijvoorbeeld het realiseren van dakkappelen. De acrylaat toplaag zorgt voor maximale duurzaamheid en een hoge krasvastheid. Bovendien is Massief NT makkelijk te reinigen. Het materiaal is UV-­bestendig waardoor de kleuren veel langer écht mooi blijven. Sterker nog, de meeste kleuren hebben een kleurvastheid tot ‘grayscale’ 5. Niet vreemd dat op het Massief NT (en op de kleur) maar liefst 10 jaar garantie zit. 

De door Flow Gevelbekleding gebruikte materialen: ​
De gevelplaat Massief NT laat zich altijd van de mooiste kant zien dankzij het dubbelzijdig decor. Niet alleen handig maar ook bovendien kostenbesparend bij biJvoorbeeld het maken van dakkappelen. De acrylaat toplaag zorgt voor maximale duurzaamheid en hoge krasvastheid. Bovendien is de gevelplaat makkelijk te reinigen. Massief NT is verder UV­bestendig en de kleuren blijven ook écht mooi. De meeste kleuren hebben zelfs een kleurvastheid tot grayscale 5. Er zit op Massief NT dan ook 10 jaar garantie. ook op de kleur.

 

Andere projecten van FLOW