Hout- en plaatmaterialen


XLWOOD
Het eerste dat opvalt aan een gebouw of woning is de buitenkant, ofwel de gevelbekleding. Niet verwonderlijk dus dat steeds vaker gekozen wordt voor een houten gevelbekleding, want hout is natuurlijk een geweldige eyecatcher. Wij zijn dan ook bijzonder trots op onze samenwerking met XLWOOD Wijchen, een bedrijf dat al ruim 15 jaar hout- en plaatmateriaal levert aan timmerfabrieken, bouwbedrijven en bedrijven in de gevel-afbouw en waar de medewerkers enorm veel kennis hebben van de toegevoegde waarde van houten gevelbekleding. De afgelopen jaren is XLWOOD dan ook uitgegroeid tot dé gevelspecialist in grote en kleine projecten. Vanuit kennis en ervaring is men in staat de opdrachtgever in een vroeg stadium te voorzien van de juiste informatie over de opbouw van de gevels. Afhankelijk van de specifieke wensen van de klant adviseren zij u over de meest geschikte houtsoort, de duurzaamheidsklasse en over het teken- en rekenwerk. Onder ‘Projecten’ zijn een aantal voorbeelden te zien van de unieke resultaten die wij in samenwerking met XLWOOD hebben gerealiseerd.
http://www.xlwood.nl

Foreco
Foreco staat voor een compleet assortiment houtproducten. Variërend van gezaagd hout en rondhout tot nieuwe houtspecialiteiten. Zij bieden doordachte oplossingen voor veilig en duurzaam bouwen en maken daarbij gebruik van duurzame houtproducten die voldoen aan de hoogste normen. Het hout is vooral afkomstig uit goed beheerde Europese bossen. Het wordt verwerkt met respect voor het milieu, volgens KOMO-certificering en met gevoel voor kwaliteit. En als waarborg voor duurzaam geoogste grondstof naar wens met PEFC- of FSC®-label. Voor meer zekerheid wordt een levensduurgarantie afgegeven, desgewenst tot wel 25 jaar. Deze garantie is ondergebracht bij de onafhankelijke Garantiestichting SGVH.
http://www.foreco.nl

Cape Cod
Cape Cod is een houten gevelbekleding die al jaren met succes weerstand biedt tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden. Vervaardigd volgens innovatieve procedures voor houtdroging en verduurzaming. Cape Cod wordt gemaakt van Lodgepole Pine, ook wel bekend als Noord-Amerikaans grenen.
http://www.cape-cod.nl

Awood
Awood is sterk gespecialiseerd in het leveren van buitenparket en gevelparket. Uit eigen productie en met een beperkte selectie internationale A-merken. Hiermee is kostbare knowhow verkregen om professioneel te kunnen schakelen tussen deze verschillende A-merken.
http://www.awood.nl

Jongeneel
Al 225 jaar is Jongeneel een toonaangevend merk voor bouwend Nederland. Hun roots liggen in hout en plaat en daar zit nog steeds veel expertise.
https://www.jongeneel.nl

HPL-compact platen
Trespa® Meteon, Plastica Massief
Lees meer
Vezelcement fabricaten
Eternit, Cembrit, InnCempro, SVK
Lees meer
Gevelplaat fabricaten
Rockpanel, Steni, Alucopal
Lees meer
Specials
Krion®, Steenstrips, Keramisch, Glas
Lees meer
Bevestigingssystemen
Aluminium draagstructuur, Lijmsysteem
Lees meer

Onze projecten