Hout- en plaatmaterialen


Op deze pagina stellen we trots onze houtpartners voor. Het kunnen kiezen uit kwalitatief hoogwaardige, duurzame houtsoorten is voor onze opdrachten belangrijk. Wij werken bijvoorbeeld regelmatig aan projecten waar voor unieke houtsoorten is gekozen. Flexibiliteit is dan een absolute pre. Awood, XLWood, Jongeneel, Cape Cod en Foreco garanderen ons de houtsoorten die wij zoeken, geven advies en helpen ons met het leveren van de hoogwaardige kwaliteit waar wij als gevelbekleder voor staan. 

Awood
Hout van een select internationaal gezelschap. Dat we bij Flow Gevelbekleding van hout houden lees je overal. Dat enthousiasme is moeilijk te beteugelen. Wij werken uitsluitend met partners die ons enthousiasme delen en fijn zijn om mee samen te werken. Dat geldt ook voor Awood uit Uden.
Lees meer
Cape Cod
Het bijzondere van Cape Cod is dat het hout op een innovatieve wijze gedroogd en verduurzaamd wordt. Daarom is juist deze houtsoort met succes bestand tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden, zoals we die in Nederland heel goed kennen.
Lees meer
Foreco
Foreco levert een compleet assortiment houtproducten. Belangrijk voor de kwaliteit van ons werk is de kwaliteit van de bedrijven waar we mee samenwerken en onze producten inkopen. Begrijpen zij onze wensen en kunnen zij op tijd leveren wat wij nodig hebben? Bij Foreco weten we dat het goed zit.
Lees meer
Jongeneel
Flow Gevelbekleding en Jongeneel vinden elkaar in de liefde voor het product en in het maximale willen doen voor de klant. Want die staat net als bij ons centraal. Net zo belangrijk voor Jongeneel is de blik op de toekomst. Het bedrijf is koploper in duurzaam en circulair ondernemen en in het gebruik van verantwoord hout met het PEFC en/of FSC-keurmerk. Houden van hout, houden wij ook van.
Lees meer
XLWood
XLWOOD uit Wychen is een bedrijf dat al ruim 15 jaar hout- en plaatmateriaal levert aan timmerfabrieken, bouwbedrijven en bedrijven in de afbouw van gevels. Niet alleen dat, de mensen van XLWOOD hebben veel waardevolle kennis met betrekking tot de toegevoegde waarde van houten gevelbekleding. Daar maken wij graag gebruik van.
Lees meer

Andere producten

Hout- en plaatmaterialen
XLWOOD, Foreco, Cape Cod, AWood en Jongeneel
Lees meer
HPL-compact platen
Trespa® Meteon, Plastica Massief
Lees meer
Gevelplaat fabricaten
Rockpanel, Steni, Alucopal
Lees meer
Vezelcement fabricaten
Equitone, Cedral, Swisspearl, SVK
Lees meer
Bevestigingssystemen
Aluminium draagstructuur, Lijmsysteem
Lees meer