Vezelcement fabricaten


Equitone
EQUITONE is een in de massa gekleurd gevelbekledingsmateriaal ontwikkeld voor en door architecten.
Ons bedrijf produceert gevelplaten sinds de jaren '50. Elk EQUITONE-paneel is uniek en bezit het primitieve karakter van het vezelcementmateriaal. Vezelcement is een natuurlijk composietmateriaal dat uitsluitend bestaat cement, cellulose en mineralen.

EQUITONE-materialen bestaan uit panelen die je in gelijk welk formaat kan verzagen. Bovendien kan je het materiaal frezen, doorboren, ... Met EQUITONE geniet je van onbeperkte ontwerpvrijheid.
Equitone.com/nl 

Cedral
Cedral bouwt verder op de jarenlange kennis en ervaring van Eternit, bij Cedral produceren we innovatieve en duurzame vezelcementmaterialen voor dak en gevel. Esthetische materialen die bovendien ook mooi bij elkaar passen. Naast de gekende Sidings (gevelstroken), maken nu ook leien deel uit van dit productaanbod, op die manier bieden we meer oplossingen voor dak en gevel, meer expertise en ondersteuning om jouw project perfect te laten verlopen. 
Cedral.world/nl

Cembrit
Cembrit is een van de grootste Europese producenten van multifunctionele bouwproducten op basis van vezelcement. Zij bieden een breed gamma duurzame vezelcementoplossingen voor gevel, dak, binnenafwerking en constructie. Cembrit biedt optimale geluidsreductie, is onbrandbaar en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Het heeft een samenstelling van cement, minerale vulstoffen, organische vezels, cellulose en water.
http://www.cembrit.nl

SVK
Sinds 1905 is SVK met haar gamma vezelcement actief op de internationale bouwmarkt. Door continu in te spelen op de noden van de markt, is de onderneming uitgegroeid tot een flexibele en duurzame partner voor bouwprofessionals die actief zijn in zowel residentiële als niet-residentiële markten.
http://www.svk.be/nl

InnCempro
InnCempro levert hoogwaardige en kwalitatieve vezelcement-, houtvezelcement- en keramische producten waarbij de aandacht niet alleen ligt op het assortiment, maar ook op innovatie, advies en projectbegeleiding. De producten zijn zowel in binnen- als buitensituaties toe te passen en zijn breed inzetbaar. Hierbij valt de denken aan gevels, plafonds, boeien, overstekken, dakkapellen, dagkanten, hsb wanden, gevelisolatiesystemen en meer. 
http://www.inncempro.nl

 

HPL-compact platen
Trespa® Meteon, Plastica Massief
Lees meer
Gevelplaat fabricaten
Rockpanel, Steni, Alucopal
Lees meer
Hout- en plaatmaterialen
XLWOOD, Foreco, Cape Cod, Wood en Jongeneel
Lees meer
Bevestigingssystemen
Aluminium draagstructuur, Lijmsysteem
Lees meer
Specials
Krion®, Steenstrips, Keramisch, Glas
Lees meer
Contact
Indien u vragen heeft of graag extra informatie ontvangt over onze organisatie of onze diensten, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt onderstaand contactformulier invullen.
Lees meer

Onze projecten