Vezelcement fabricaten


Onze visie is helder; het esthetische staat altijd voorop, ongeacht wat. Voor onze opdrachtgevers en onszelf is het belangrijk dat we de ideeën van de architect zo goed mogelijk vertalen naar een gevelaanzicht waar je u tegen zegt. Juist door bepaalde materialen toe te passen onderstrepen we de uitstraling en de ‘toon’ van een gebouw. 

Vaste leveranciers

Kunnen kiezen tussen materialen en leveranciers is dan een grote plus. Geen enkele opdracht is immers hetzelfde. Om elke opdracht optimaal uit te voeren maken we graag gebruik van een vast netwerk materiaalleveranciers. Partijen die net als Flow houden van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Flow maakt gebruik van vaste leveranciers voor vezelcementgeveldelen.


Equitone
Natuurlijk cachet
Equitone is een van onze vaste leveranciers als het gaat om vezelcementfabrikaten en al sinds de jaren ’50 fabrikant van topkwaliteit. Vezelcement is een natuurlijk composietmateriaal dat uit cement, cellulose en mineralen bestaat. Het materiaal heeft een ruwe eigenschap, oogt strak en modern en geeft de gevel – mits juist toegepast – cachet. 

Gebruiksvriendelijk
Het voordeel van werken met de vezelcementgeveldelen van Equitone is dat de platen meteen op maat gezaagd kunnen worden, gefreesd én doorboort. Dat geeft ons precies de mate van gebruiks- en ontwerpvriendelijkheid die wij nodig hebben. 

Voorbeelden van ons werk met vezelcement vind je bij ‘Projecten’. Benieuwd naar nog meer Equitone? Ga dan snel naar www.equitone.com of neem even contact met ons op. 


Cedral
Cedral bouwt verder op de jarenlange kennis en ervaring van Eternit, bij Cedral produceren we innovatieve en duurzame vezelcementmaterialen voor dak en gevel. Esthetische materialen die bovendien ook mooi bij elkaar passen. Naast de gekende Sidings (gevelstroken), maken nu ook leien deel uit van dit productaanbod, op die manier bieden we meer oplossingen voor dak en gevel, meer expertise en ondersteuning om jouw project perfect te laten verlopen. 
Cedral.world/nl


Swisspearl

Traditie plus kwaliteit plus duurzaamheid
De befaamde Zwitserse ‘hoge lat’ gaat verder dan alleen maar mooie exclusieve horloges en een degelijke bancair systeem. Neem bijvoorbeeld de vezelcementdelen van fabrikant Swisspearl. Het merk staat garant voor een trotse traditie plus een hoogwaardige productkwaliteit plus duurzaamheid. Dat is win-win-win; een typische Zwitserse combi.

Matchende visies
De kwaliteiten en visie van Swisspearl matchen met die van Flow Gevelbekleding. Wij werken uitsluitend met partners die de lat net zo hoog leggen. Onze klanten vertrouwen op ons. Het is aan ons om dat waar te maken. Dat kan alleen als we samenwerken met betrouwbare partijen; partners die matchen met onze visie.

Swisspearl gaat daar ver in. Het bedrijf is specialist in de breedte. Een hoogwaardig product begint bij een heldere en gedeelde visie. Goede ideeën, gerealiseerd door middel van een innovatieve werkwijze en geleverd met een betrouwbare service. Dat is de basis voor topkwaliteit.

Precies wat wij nodig hebben
Het bedrijf levert alles van brandwerende geveldelen, tijdelijke beschermingen tot groot formaat geveldelen in verschillende kleuren en vormen, en tegelstroken in verschillende lengtes. Precies de variatie en flexibiliteit die wij nodig hebben om onze soms complexe en esthetisch uitdagende opdrachten succesvol te voltooien.

Voorbeelden van ons werk met Swisspearl vind je bij ‘Projecten’. Benieuwd naar het mooie verhaal van Swisspearl? Ga naar Swisspearl of neem even contact met ons op.


SVK
Sinds 1905 is SVK met haar gamma vezelcement actief op de internationale bouwmarkt. Door continu in te spelen op de noden van de markt, is de onderneming uitgegroeid tot een flexibele en duurzame partner voor bouwprofessionals die actief zijn in zowel residentiële als niet-residentiële markten.
http://www.svk.be/nl

 

HPL-compact platen
Trespa® Meteon, Plastica Massief
Lees meer
Gevelplaat fabricaten
Rockpanel, Steni, Alucopal
Lees meer
Hout- en plaatmaterialen
XLWOOD, Foreco, Cape Cod, Wood en Jongeneel
Lees meer
Bevestigingssystemen
Aluminium draagstructuur, Lijmsysteem
Lees meer
Specials
Krion®, Steenstrips, Keramisch, Glas
Lees meer
Contact
Indien u vragen heeft of graag extra informatie ontvangt over onze organisatie of onze diensten, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt onderstaand contactformulier invullen.
Lees meer

Onze projecten