Gevelplaat fabricaten


Rockpanel
Rockpanel innovatief plaatmateriaal is uitermate geschikt als onderhoudsvriendelijke en duurzame gevelbekleding bij geventileerde gevelsystemen. Met Rockpanel gevelbekleding kan voor elke gevel een unieke ‘look en feel’ worden gecreëerd. Een gevel die je blik vangt, vasthoudt en in één oogopslag het hele verhaal vertelt. Het omvangrijke assortiment biedt de keuze uit tal van designs en alle denkbare RAL/NCS kleuren. Deze gevelbekleding is duurzaam (niet gevoelig voor vocht- en weersinvloeden), vormvast, onderhoudsvriendelijk, brandveilig en milieuvriendelijk.
http://www.rockpanel.nl

Steni
Steni is een robuuste gevelplaat van polymeercomposiet met een kern van gemalen natuursteen versterkt door een laag glasvezel. De plaat is ontworpen om toegepast te worden als geventileerde bekleding van de buitenkant van gevels. Ze zijn licht, sterk en slagvast. De gevelplaat is bruikbaar voor zowel de binnen- als de buitenkant van alle soorten gebouwen. De plaat is met name geschikt voor een omgeving met een hoge luchtvochtigheid. Steni wordt sinds 1965 in Noorwegen geproduceerd en biedt een enorme keuzemogelijkheid in decoratieve afwerking.
http://www.steni.nl

Alucopal
Alucopal is een aluminium composiet materiaal dat zeer geschikt is als duurzame gevelbekleding. Het kan worden toegepast als vlak paneel of als cassette. Groot voordeel van dit materiaal is dat het buigzaam is en dus eenvoudig te verwerken in vele vormen. Dit maakt het ook geschikt voor bijvoorbeeld luifels en kolombekleding. Alucopal is beschikbaar in een brushed, metallic, aluminium of hoogglans afwerking, waardoor de gevel een extra dimensie krijgt en het eindresultaat met recht een unieke creatie mag worden genoemd. 
https://www.plastica.nl

HPL-compact platen
Trespa® Meteon, Plastica Massief
Lees meer
Vezelcement fabricaten
Eternit, Cembrit, InnCempro, SVK
Lees meer
Hout- en plaatmaterialen
XLWOOD, Foreco, Cape Cod, Wood en Jongeneel
Lees meer
Specials
Krion®, Steenstrips, Keramisch, Glas
Lees meer
Bevestigingssystemen
Aluminium draagstructuur, Lijmsysteem
Lees meer
Contact
Indien u vragen heeft of graag extra informatie ontvangt over onze organisatie of onze diensten, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt onderstaand contactformulier invullen.
Lees meer

Onze projecten