Gevelplaat fabricaten


Rockpanel
Rockpanel wordt gemaakt van geperst steenwol van basalt; een organisch thermohardend bindmiddel dat zorgt voor een dichte samenstelling. Precies dat geeft de gevelplaten die uitzonderlijke eigenschap. De Rockwool-productiemethode geeft de panelen de duurzaamheid van steen en de eenvoudige bewerking van hout. Daar zijn we bij Flow maar wat blij mee. Zeker als je weet dat de duurzaamheid van de platen maar liefst 50 jaar is en eenvoudig te bevestigen zijn. En de tijdwinst die het oplevert is natuurlijk mooi meegenomen. 
Verder lezen?


STENI

Scandinavische topkwaliteit
Steni is een van de partijen waar Flow Gevelbekleding mee samenwerkt als het gaat om natuurstenen gevelplaten. De bedrijfsnaam verraadt meteen dat het niet over hout gaat. De gevelplaten worden weliswaar geleverd vanuit Den Bosch, maar - sinds 1965 - geproduceerd in Noorwegen. Scandinavische kwaliteit waar wij blind op kunnen vertrouwen.

Ideeën van de architect
Keuze hebben is belangrijk voor ons. Onze opdrachten zijn divers en de verwachtingen liggen hoog. Met name voor projecten waar de lat wat betreft decoratie hoger ligt, zijn de gevelplaten van Steni een uitkomst. Het merk levert 3 basislijnen (Colour, Vision en Nature) met elk minstens 12 kleurvarianten en tig standaardontwerpen die ons een unieke flexibiliteit bieden om de ideeën en ontwerpen van architecten waar te kunnen maken.

Licht, sterk en slagvast
Ook kwalitatief blinkt Steni uit. De producten van Steni zijn robuuste gevelplaten gemaakt van polymeercomposiet met een kern van gemalen natuursteen, versterkt door een laag glasvezel. De gevelplaat is specifiek ontworpen om te worden toegepast als geventileerde bekleding van de buitenkant van gevels. Ze zijn licht, sterk en slagvast, en bruikbaar voor zowel de binnen- als de buitenkant van alle soorten gebouwen.

Ongeacht het weer
Een voordeel voor ons is dat de Steni-gevelpanelen eenvoudig zijn te installeren. Gemonteerd op een geventileerd gevelsysteem, verlijmd of bevestigd (onzichtbaar of zichtbaar), kunnen ze op elk moment van het jaar worden geïnstalleerd, ongeacht het weer. En dat laatste is in Nederland een wel heel groot voordeel. Kijk op de website van Steni voor meer informatie.

Alucopal
Alucopal is een aluminium composiet materiaal dat zeer geschikt is als duurzame gevelbekleding. Het kan worden toegepast als vlak paneel of als cassette. Groot voordeel van dit materiaal is dat het buigzaam is en dus eenvoudig te verwerken in vele vormen. Dit maakt het ook geschikt voor bijvoorbeeld luifels en kolombekleding. Alucopal is beschikbaar in een brushed, metallic, aluminium of hoogglans afwerking, waardoor de gevel een extra dimensie krijgt en het eindresultaat met recht een unieke creatie mag worden genoemd. 
https://www.plastica.nl

HPL-compact platen
Trespa® Meteon, Plastica Massief
Lees meer
Vezelcement fabricaten
Equitone, Cedral, Swisspearl, SVK
Lees meer
Hout- en plaatmaterialen
XLWOOD, Foreco, Cape Cod, AWood en Jongeneel
Lees meer
Specials
Krion®, Steenstrips, Keramisch, Glas
Lees meer
Bevestigingssystemen
Aluminium draagstructuur, Lijmsysteem
Lees meer
Contact
Indien u vragen heeft of graag extra informatie ontvangt over onze organisatie of onze diensten, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt onderstaand contactformulier invullen.
Lees meer

Onze projecten