Solid as a rock(panel)


Bij Flow werken we graag samen met vaste partners. De voordelen voor ons, zijn ook in het voordeel van onze klanten. Een van de producten die we graag inzetten is Rockpanel van Rockwool; wereldleider op het gebied van steenwoloplossingen. 

Look & feel

Rockpanel is een innovatief plaatmateriaal dat uitermate geschikt is als onderhoudsvriendelijk en duurzame gevelbekleding bij geventileerde gevelsystemen. Een mooi bijkomend voordeel is dat Rockpanel gevelbekleding voor elke gevel een bijzondere ‘look en feel’ creëert. Een gevel die je blik vangt, deze vasthoudt en in één oogopslag betovert. 

Uitgebreide keuze

Zo zien ze het zelf ook. Letterlijk. Om dat extra te benadrukken biedt Rockwool een uitgebreid assortiment aan. Tal van designs in circa 100 RAL/NCS-kleuren. Er is kwaliteit én keuze; voor Flow zijn dat belangrijke voorwaarden. Daarnaast is Rockpanel duurzaam (ongevoelig voor vocht- en weersinvloeden, maar wel dampdoorlatend), vormvast, onderhoudsvriendelijk, brandveilig én milieuvriendelijk. Dan is de keuze natuurlijk makkelijk gemaakt.

Tijdwinst

Rockpanel wordt gemaakt van geperst steenwol van basalt; een organisch thermohardend bindmiddel dat zorgt voor een dichte samenstelling. Precies dat geeft de gevelplaten die uitzonderlijke eigenschap. De Rockwool-productiemethode geeft de panelen de duurzaamheid van steen en de eenvoudige bewerking van hout. Daar zijn we bij Flow maar wat blij mee. Zeker als je weet dat de duurzaamheid van de platen maar liefst 50 jaar is en eenvoudig te bevestigen zijn. En de tijdwinst die het oplevert is natuurlijk mooi meegenomen. 

 

Naar website Rockpanel

Meer FLOW nieuws