Meters maken!


De voortgang van het boeiboord dat we namens Friso Bouwgroep aan het nieuwe Car Rental Service Center in Schiphol aanbrengen ligt inmiddels goed op koers. Meters maken! In dit geval maar liefst 1.000 plús het bekleden van de gevels.

De foto’s laten mooi zien wat er achter het boeiboord plaatsvindt: een uniek bevestigingssysteem speciaal voor deze opdracht ontwikkeld door Flow. Inmiddels is circa 80% van de achterconstructie op het boeiboord aangebracht en is circa 60% van de gevel klaar. Op naar een succesvolle afronding!

Een boeiboord van 1 kilometer lengte!


Bij Flow Gevelbekleding worden we blij van unieke projecten. Soms is dat het toepassen van een specifiek materiaal of om een speciale locatie. Soms draait het om een bepaalde geachte of visie die een gebouw bijzonder maakt. En soms gaat het om de schaal van een gebouw. 

Zo gaan we binnenkort in opdracht van Friso Bouwgroep uit Sneek aan de slag voor het Car Rental Service Center; het grootste autoverhuurservicecentrum van Nederland op de P4 van Schiphol. Hier wordt onder andere een overkapping gerealiseerd van maar liefst 40.000 m2 (met 17.000 m2 aan zonnepanelen) en een boeiboord van 1 kilometer lengte. Speciaal voor dit boeiboord hebben we een nieuw bevestigingssysteem bedacht om het boord te bekleden (over leuke uitdaging gesproken). 

Eenvoudig gezegd; alles wat je niet ziet hebben wij bedacht. In het Car Rental Service Center gaan 5 verhuurbedrijven hun auto’s onderhouden en klaarmaken voor de verhuur. Ook voor deze verhuurbedrijven gaan wij de gevelbekleding verzorgen.

Meer nieuws