De oplevering


De vorige keer hebben we laten zien hoe de binnenkant van het nieuwe Hatchtech-gebouw in Ede eruitzag. Je zou er zomaar aan voorbijlopen. Daar zie je nu niks meer van. Kijk maar eens naar wat er staat nu we de gevel en de bijbehorende werkzaamheden hebben afgerond. Een absoluut state-of-the-art gebouw waar je zeker even bij wilt stoppen om op je gemak te bekijken en te genieten van het XL Colorwood! Zeg nou zelf, dat ziet er toch fantastisch uit.

Vorig jaar zijn we gestart aan het nieuwe gebouw van Hatchtech in Ede.


Hatchtech is een innovatieve speler op de foodmarkt, om precies te zijn in turn-key broederijprojecten. Het nieuwe pand is een mooi voorbeeld van hoe we een relatief eenvoudige binnenzijde veranderen in een in het oog springende buitenkant door het aanbrengen van de juiste gevel.  

Voor Hatchtech hebben we het engineeringsstuk opgepakt, de hout skelet bouw geleverd en gemonteerd en vervolgens de gevel voorzien van XL Colorwood. Het resultaat is een ware metamorfose, al zeggen we het zelf. Volgende keer laten we zien hoe dat heeft uitgepakt. Of moeten we zeggen ‘ingepakt’.

Gevel- en plafondbekleding voor HatchTech in Ede


Bij Flow Gevelbekleding houden we van mooie werkomgevingen. In Ede op de Utrechtse Heuvelrug zit dat wel goed. Hier gaan we aan de slag aan het state-of-the-art bedrijfspand, inclusief hoofdkantoor de HatchTech Group in Foodvalley. Een ruimte van maar liefst 12.500m2 in het centrum van de agrifood- sector in Nederland. 

Het gebouw zelf is een licht, speels en transparant ontwerp dat aan alle kanten verbinding, innovatie en interactie ademt. Daarnaast heeft ingenieursbureau Palte uit Heerlen gezorgd voor een natuurinclusief ontwerp dat past in de omgeving met veel oog voor groen en duurzaamheid. Helemaal in ons straatje dus. Dat is precies wat de mensen van Unibouw uit Gemert dachten toen ze ons voor deze mooie opdracht hebben gevraagd. 

Meer nieuws