Welkom Joost Gijsbers


Het is onze ambitie om de goede reputatie van Flow binnen de sector verder uit te bouwen. Groei realiseren door nieuwe relaties aan te gaan en onze markt te verbreden. Groeien en zorgen dat we daar de juiste mensen voor aan boord hebben. Een van deze mensen is Joost Gijsbers. Sinds kort maakt Joost deel uit van het Flow-team. 

Joost is 44 jaar oud, hij is getrouwd en heeft 4 kinderen. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in commerciële functies binnen de bouw en vastgoed (waarvan de laatste jaren bij twee grote producenten op het gebied van hoogwaardige isolatie en gevelbekleding) heeft Joost nu de overstap gemaakt naar Flow. En daar zijn we bij Flow natuurlijk heel blij mee. 

Joost heeft een achtergrond in de bouwkunde en heeft deze technische basis vervolgens aangevuld met een hbo-opleiding Vastgoed & Makelaardij. Zijn sociale karakter maakt dat hij sterk is in het bouwen en onderhouden van klantrelaties. Dat komt goed uit, want Joost gaat grote schoenen vullen bij Flow. Hij gaat namelijk Antoon van de Bogaard opvolgen als commercieel verantwoordelijke. 

Joost legt zijn stap zelf uit. “Al sinds de start van Flow is Antoon een relatie van mij. Ik heb hem gedurende de jaren leren kennen als een kundig en oprecht mens. Na een bericht van mij op LinkedIn, waarin ik aangaf op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging, heeft hij contact met me gezocht. We hebben een aantal goede gesprekken gehad en ik kan gerust zeggen dat het gevoel meteen goed was. Zeker nadat ik met Martien en Jeroen van Flow heb gesproken. De klik was er meteen. Voor mij is Flow een prachtig bedrijf met een hele goede naam in de markt. Er worden prachtige projecten gerealiseerd en het leuke is dat er enorm veel potentie in zit. Bovendien past de rol die ik krijg heel goed. Dan is de keuze niet moeilijk. Ik heb er veel zin in.” 

Joost Gijsbers
E. joost@flowgevelbekleding.nl
M. 06 21951975

Meer nieuws