Van 1.9 naar 2.0


We hebben onszelf bij FLOW eens goed tegen het licht gehouden. Want wat maakt ons nou zo FLOW? Daarvoor hebben wij in verschillende sessies ontleed waar we nou écht goed in zijn en hebben het plezier in het werk met elkaar gedeeld. Hoe en wat we doen is duidelijk maar onze drijfveer is uniek. Wij merken dat we met onze energie en onze inzichten een opdrachtgever verder brengen in plaats van alleen ontzorgen!

We delen onze kennis met opdrachtgevers en zijn vindingrijk in oplossingen. Liefst in een vroeg stadium. Daar waar de verantwoordelijkheid met betrekking tot value engineering, materialisatie en projectbeheersing het verschil maakt.


... en dat mag gezien worden!
 

Nadat we alle kaarten op tafel hadden liggen realiseerden we ons dat onze huisstijl aan vernieuwing toe was. De strakke vormen van ons logo visualiseren niet de flexibiliteit en de uitdaging om samen met onze opdrachtgevers tot het hoogst haalbare te komen. Vandaar een excersitie naar iets wat ons past!

Met meer beweging, ronder/zachter. Onderstreept met onze belofte. Alle aandacht voor wat wij als FLOW bijdragen aan het product gevelbekleding.

 

Flow is er voor iedereen

 

“In de bouw draait alles om de flow. Alle essentiële (maar ook minder essentiële) elementen van het bouwproces vloeiend en effectief op elkaar aan laten sluiten. Dus geen verspilling van tijd, materialen en energie, want als de flow er is werkt het voor iedereen prettiger. En belangrijker nog; het levert op. Een effectief bouwproces scheelt je immers enorm in de kosten. Wij zorgen voor die flow én we zorgen dat de neuzen van alle betrokkenen dezelfde kant op staan. Door mee en vooruit te denken, op te lossen en uit te voeren. Samen. Daarbij vertrouwen we altijd op onze praktijkervaring, die is goud waard. Het snel schakelen tussen uitdaging en resultaat, maakt van Flow Gevelbekleding het scharnier tussen wat de opdrachtgever wenst, de architect ontwerpt en de aannemer uitvoert.”

 

Recent project: In aanbouw zwembad De Boetzelaer te Monster, waarvoor Flow de engineering, levering en complete uitvoering van de Trespa Meteon gevelbekleding verzorgt.

Meer nieuws