Kind Expertise Centrum Picardie te Gennep


Bij Flow Gevelbekleding zijn we gek op werken met hout. Het geeft een mooie warme, organische look die elk gebouw net dat beetje extra geeft. Onze opdracht voor KEC Picardië is dan ook een echt puntje op de i. We hebben de gevels van het KEC van maar liefst 765 m2 Siberisch Lariks (formaat 25x125mm) voorzien. 

Siberisch Lariks WaxedWood Gold is een harde, zware houtsoort met relatief weinig noesten die bekendstaat om zijn hoge natuurlijke duurzaamheid. Daar is bewust voor gekozen. De verduurzaming zorgt ervoor dat het hout onbehandeld in de buitenruimte kan worden toegepast. Kortom; mooi om te zien, kwalitatief hoogwaardig, gecertificeerd volgens FSC-normen én duurzaam. 

Een gebouw - hoe functioneel het ook is – moet plezierig zijn voor het oog. Bij het nieuwe Kind Expertise Centrum Picardië aan de Martinushof in Gennep zit dat wel goed. In dit verzamelgebouw wordt een aantal scholen uit de directe omgeving gehuisvest.

En zoals het een kindvriendelijk gebouw betaamt, moet het uiterlijk van het gebouw een plezierig en veilig gevoel geven. Dat is aan ons wel besteed! Wat we in Gennep precies hebben gedaan, leggen we je graag binnenkort uit. 

Meer nieuws