Een fraaie woontoren


Enige tijd geleden hebben we de Mandelatoren in Arnhem geïntroduceerd. Een fraaie woontoren aan de Rijndijk met een uitzicht waar je ‘moet je dit zien!’ tegen zegt. Inmiddels mogen wij ook gaan genieten van dat uitzicht. De bouw heeft namelijk het hoogste punt bijna bereikt. Wij gaan de gevels van boven naar beneden bekleden en af en toe draaien we ons om en genieten we van het uitzicht. Goed voor onze flow. Ook goed voor de flow is het van boven naar beneden werken; we de breken de steigers per verdieping meteen af. We zijn vorige week gestart!

Laag voor laag Voor

Van Grunsven Groep Bouw & ontwikkeling en VanWonenu gaan we de (nieuwbouw) Mandelatoren in Arnhem laag voor laag voorzien van een werkelijk oogstrelende gevel. Dit markante, diamantvormige 16-verdiepingen tellende woongebouw ligt op een prachtige zichtlocatie langs de Rijndijk.

Een mooi uitzicht is dus gegarandeerd! Fantastisch voor de toekomstige bewoners én voor onze mensen op de steigers. Die hebben er dus heel veel zin in. Hoe we de Mandelatoren gaan bekleden (hint; het gebeurt helemaal ‘in flow’) en met wat precies lees je hier binnenkort.

Ontwerp: Theo van Leur architectuur presentaties

Meer Flow nieuws