Leonardus in Best


Flow Gevelbekleding gaat aan de slag voor het project Leonardus in Best. En dat is niet zomaar een project. Leonardus bestaat uit 24 hoogwaardige full-service appartementen die aan de rand van golfbaan Golf Best worden gerealiseerd. Dat betekent dat het gebouw vraagt om een luxe uitstraling. Dan ben je bij Flow natuurlijk aan het goede adres. Wat we voor Leonardus precies gaan doen lees je binnenkort hier!

Flow is door Bouwbedrijf Pennings uit Rosmalen gevraagd om de plafonds en gevelbekleding aan de buitenzijde van nieuwbouwproject Leonardus in Best te verzorgen. Dat doen we natuurlijk graag! 

Voor de gevelbekleding is gekozen voor fraaie vurenhouten geveldelen, gemaakt van Russisch vuren (FSC/PEFC) met een fijn beschaafde zichtzijde. De delen worden zichtbaar mechanisch bevestigd met roestvrijstalen gerilde nagels. 

In totaal hebben we het dan over 2033 m2 bekleding. De totale opbouw van de gevel is een zogenoemde ‘end use testgevel’ die voldoet aan brandklasse B. Hoe mooi dat allemaal wordt zie je binnenkort hier.

Flow Gevelbekleding gaat aan de slag voor het project Leonardus in Best. En dat is niet zomaar een project. Leonardus bestaat uit 24 hoogwaardige full-service appartementen die aan de rand van golfbaan Golf Best worden gerealiseerd. Dat betekent dat het gebouw vraagt om een luxe uitstraling. Dan ben je bij Flow natuurlijk aan het goede adres.

Meer nieuws