Berghaus Amsterdam in de FLOW


Het wordt misschien een beetje voorspelbaar maar we heten niet voor niets FLOW, ook het Berghaus-project dat we in Amsterdam uitvoeren ligt goed op schema. De basis van het halen van deadlines is vooral een kwestie van goed voorbereiden en vooruitdenken op basis van de ervaring we als gevelspecialist hebben. Het heet niet voor niks het halve werk. Dan loopt het plaatsen van de achterconstructies waar we op dit moment mee bezig zijn soepel en probleemloos.

We gaan weer de steigers op voor een mooi project.


In Amsterdam Slotervaart Zuid deze keer. Altijd leuk. Net als het gebouw; appartementencomplex Berghaus. Op de plek waar vroeger het Berghaus Plaza lag worden 600 woningen en maar liefst circa 23.000 m2 kantoor- en winkelruimte ontwikkeld.

Wij verzorgen in opdracht van bouwconcern BAM de gevelbekleding. Zoals alles in Amsterdam heeft ook dit project een internationale allure. Een project van deze statuur verdient de mooiste materialen; de keuze voor bamboe, Swiss Pearl verlijmd en blind bevestigd is een fraai puntje op de i van een net zo fraai gebouw. Binnenkort meer over de voortgang.

Meer FLOW nieuws