Specials

 

Krion®
Krion® is een Solid Surface materiaal van de nieuwste generatie ontworpen door Systempool, een bedrijf van de groep Porcelanosa. Het is een zeer aangenaam materiaal en gelijkwaardig aan natuursteen. Het bestaat voor twee derde deel uit natuurlijke mineralen en een laag percentage hars. Hierdoor ontstaat een uniek materiaal met een aantal exclusieve eigenschappen: poriën vrij oppervlak, antibacterieel, degelijk, hoge mechanische weerstand, duurzaam, eenvoudig te repareren, gering onderhoud en makkelijk schoon te maken.
http://​www.krion.com

Steenstrips
Voor een goede en duurzame verlijming van steenstrips heeft Bostik een compleet en nieuw lijmsysteem ontwikkeld onder de naam “Bostik Stone Solutions”. Het pakket bestaat uit voorbehandelingsmiddelen, een elastische lijm met directe hechting en afwerkingsproducten, zodat op vrijwel iedere ondergrond (beton, Rockpanel Natural, Eternit Eter-Backer HD en Metaal) en bij vrijwel iedere constructie een duurzame verlijming van steenstrips mogelijk is. Het elastische lijmsysteem kent een groot aantal voordelen. Het systeem is geschikt voor prefab en op de bouwlocatie; geschikt voor de meeste bouwmaterialen; licht, makkelijk en snel aan te brengen; elastisch (goed bestand tegen trillingen); geen elektrisch gereedschap nodig, geen stof, schoon, geurloos, architectonische vrijheid, zeer duurzaam en weersbestendig.

Keramisch
Keramische gevelsystemen zijn gemaakt op basis van hoogwaardige keramische tegels. Het uiterlijk van de projecten is net zo indrukwekkend als de architectonische vrijheid. De opdrachtgever heeft de beschikking over diverse specifieke vormen, verschillende soorten paneelvoegen en een zeer uitgebreid assortiment kleuren en structuren. Bij de projectvoorbereiding krijgt men alle ondersteuning. Denk hierbij aan de besteks-ondersteuning en het opstellen van een volledig projectplan.

Glas
Geëmailleerd glas is een blanke of gekleurde beglazing met aan één zijde een ondoorzichtige emaillelaag, die door middel van een thermische behandeling is versmolten met het glasoppervlak.
Door het aanbrengen bij hoge temperaturen verkrijgt het email een buitengewone mechanische hardheid en een hoge weerstand tegen extreme weersomstandigheden en luchtvervuiling. 

Vezelcement fabricaten
Equitone, Cedral, Swisspearl, SVK
Lees meer
Bevestigingssystemen
Aluminium draagstructuur, Lijmsysteem
Lees meer
Gevelplaat fabricaten
Rockpanel, Steni, Alucopal
Lees meer
Hout- en plaatmaterialen
XLWOOD, Foreco, Cape Cod, AWood en Jongeneel
Lees meer
HPL-compact platen
Trespa® Meteon, Plastica Massief
Lees meer
Contact
Indien u vragen heeft of graag extra informatie ontvangt over onze organisatie of onze diensten, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt onderstaand contactformulier invullen.
Lees meer

Onze projecten