HPL-compact platen


Samen met Trespa® bouwen we aan een duurzame relatie

Een van onze vaste partners is Trespa® uit Weert. De service en hun Trespa® HPL-compactplaten stellen nooit teleur. Bovendien heeft Trespa net als wij duurzaamheid hoog op de agenda staan. Kortom, een plus een is drie.

Het Trespa® Meteon® gevelpaneel bijvoorbeeld; een van hun populairste gevelmaterialen. Het is een decoratief HPL-compact materiaal met een geïntegreerd oppervlak, dat vervaardigd wordt met Trespa’s unieke, bedrijfseigen EBC-technologie (electron beam curing). De mix van tot 70% natuurlijke vezels en thermo-hardende harsen - vervaardigd onder hoge druk en hoge temperaturen -  levert een zeer stabiele, dichte plaat op met een uitzonderlijke maatvastheid én een goede sterkte/gewicht verhouding. De gevelplaten zijn duurzaam, extreem weersbestendig, stootongevoelig, brandveilig en milieu- en onderhoudsvriendelijk. 

Laat dat nou precies zijn wat we bij Flow Gevelbekleding nodig hebben om de gevels van Nederland de uitstraling te geven die ze verdienen. 

http://www.trespa.com


Plastica Massief
Massief NT zijn duraplaste hoge druk laminaten (HPL) volgens EN 438-6, type EDF, en bieden een uiterst effectieve bescherming tegen diverse weersomstandigheden. Deze bescherming is te danken aan dubbel geharde acrylpolyurethaan-harsen. De productie ervan vindt plaats bij hoge druk en temperatuur in laminaatpersen.
http://www.massiefnt.nl
http://www.capecodgevelbekleding.nl
http://www.alucopal.com

Vezelcement fabricaten
Equitone, Cedral, Swisspearl, SVK
Lees meer
Gevelplaat fabricaten
Rockpanel, Steni, Alucopal
Lees meer
Hout- en plaatmaterialen
XLWOOD, Foreco, Cape Cod, AWood en Jongeneel
Lees meer
Bevestigingssystemen
Aluminium draagstructuur, Lijmsysteem
Lees meer
Specials
Krion®, Steenstrips, Keramisch, Glas
Lees meer
Contact
Indien u vragen heeft of graag extra informatie ontvangt over onze organisatie of onze diensten, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt onderstaand contactformulier invullen.
Lees meer

Onze projecten