Doorwerken na pensionering is van deze tijd!

Ondersteuner calculator, werkvoorbereider en projectbegeleider


Flow Gevelbekleding uit Lieshout is een landelijk opererend bedrijf, gespecialiseerd in de afbouw van gevels. Onze bedrijfsnaam staat voor een vloeiende samenhang tussen de vele disciplines binnen het bouwtraject. Wij hebben een manier van werken ontwikkeld die verspilling tijdens dat traject voorkomt. Elk project dat wij aangaan is uniek en wordt ook zo benaderd. Goed om te weten; Flow zit in een flow. Maar genoeg over ons, ik ben vooral benieuwd naar jou. 

Als ondersteuning van onze medewerkers van calculatie, werkvoorbereiding en projectbegeleiding ben ik op zoek naar een senior, die de gepensioneerde leeftijd heeft bereikt en voor 2 à 3 dagen in de week zijn kennis en ervaring met ons wil delen. 

Doorwerken na pensionering is van deze tijd! 

Veel pensioengerechtigden zijn nog zeer energiek en enthousiast om te werken. En daarnaast hebben veel werkgevers behoefte aan voldoende flexibele medewerkers met ervaring. De meeste gepensioneerden en mensen die de AOW- gerechtigde leeftijd hebben bereikt voelen zich nog vitaal en willen graag blijven werken om deel uit te maken van de maatschappij. Zij vullen hun tijd met oppassen op de kleinkinderen, sporten en hobby’s maar willen ook een leuke baan waarin zij van betekenis kunnen zijn. Flexibiliteit is voor veel ouderen hierin van grote waarde. 

Zelf behoor ik tot de categorie “pensioengerechtigd” en ben sinds september 2012 aan dit mooie bedrijf verbonden. Ik zie het als een enorme uitdaging om de invulling van deze senior-vacatures te realiseren en nodig jou van harte uit met mij hierover in gesprek te gaan. 

Antoon van den Bogaard
M. 06 51491825 | of | E. antoon@flowgevelbekleding.nl

Antoon van den Bogaard
Kennis en ervaring willen delen. Dat is wat ik van mijn vader zaliger heb meegekregen.
Lees meer

Onze projecten