Duurzaamheid

Tegenwoordig is iedereen zich ervan bewust dat de mens in dienst staat van de natuur en niet andersom. Het feit dat wij de aarde bewonen en bewerken, geeft ons dus ook direct de verantwoordelijkheid om dit met zorg en aandacht te doen. Wij van Flow Gevelapplicaties zien dit als een kans om hierin ons steentje bij te dragen en doen dit dan ook in de vorm van het Flow Collectief Ondernemerschap en door uitsluitend te werken met FSC® - en PEFC- gecertificeerde producten en materialen. 

Vraag naar onze gecertifieerde producten

Flow Collectief Ondernemerschap
Het Flow Collectief Ondernemerschap is een nieuwe manier van werken en samenwerken die helemaal aansluit op de veranderingen die dagelijks in de wereld plaatsvinden.
Lees meer
FSC® en PEFC-gecertificeerd
FSC® en PEFC keurmerken richten zich op het behoud van het leefgebied van planten en dieren en het respect voor de rechten van bosarbeiders en lokale bevolking.
Lees meer
Contact
Indien u vragen heeft of graag extra informatie ontvangt over onze organisatie of onze diensten, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt onderstaand contactformulier invullen.
Lees meer
Nieuwbouw Brede School Aarle-Rixtel
In 2016 heeft Kuijpers Bouw Heteren het ontwerp van bureau architecten|en|en te Eindhoven de nieuwe Brede School Aarle-Rixtel in de kern van het dorp gerealiseerd.
Lees meer