Bas Bastiaans


"Een goede werkvoorbereiding is het halve werk”

Na mijn opleiding Bouwkunde ben ik - via een aantal tussenstappen - in 2002 bij een gevelbouwer gaan werken. Daar heb ik voor het eerst écht kennisgemaakt met dit mooie onderdeel van het bouwproces; een gebouw een nieuwe jas aantrekken.

Sinds mei 2018 werk ik als werkvoorbereider bij Flow Gevelbekleding. Als werkvoorbereider ben ik de schakel tussen de aannemer en onze monteurs op de bouwplaats. In die rol zorg ik voor een duidelijk werkplan, zodat aannemer en monteurs weten wat waar gemonteerd moet worden. Ook zorg ik dat de juiste materialen op de juiste tijd op de juiste plek zijn. 

Wat ik belangrijk vind is controle over de gang van zaken. Zo voorkom ik dat bepaalde onderdelen in het proces mislopen. Een goede en open samenwerking met de opdrachtgever, projectleider en monteurs is daarvoor essentieel. Wanneer die samenwerking ‘staat’, realiseer je samen de mooiste projecten. 

Bas Bastiaans
E. bas@flowgevelbekleding.nl
M. 06 11836893

 

Mijn collega's

Martien Lormans
Betrokken, bekwaam en servicegericht. Betrokken dat ik van huis uit heb meegekregen.
Lees meer
Jeroen van Assouw
Mijn toewijding aan ieder gevelproject komt voort uit een groot gevoel van betrokkenheid met onze opdrachtgever.
Lees meer
Joost Gijsbers
“Al sinds de start van Flow is Antoon een relatie van mij. Ik heb hem gedurende de jaren leren kennen als een kundig en oprecht mens. Na een bericht van mij op LinkedIn, waarin ik aangaf op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging, heeft hij contact met me gezocht.
Lees meer
Esther Béguin- van Koert
Door ons familiebedrijf thuis in Scheveningen heb ik van jongs af aan meegekregen wat er allemaal komt kijken bij een zaak met personeel.
Lees meer
Tjeu van der Heijden
Ik werk ruim 20 jaar met veel plezier aan langdurige relaties en tevreden klanten. Samen met mijn collega’s een product leveren waaraan iedereen bijdraagt voor het beste resultaat.
Lees meer
Jules van Vlaenderen
“Ik zorg dat opdrachtgevers en aannemers weten wat we gaan maken.” Na een universitaire opleiding Scheikunde ben ik op aanraden van mijn vader begonnen als zzp’er in de bouw. Daar haalde ik meer voldoening en plezier uit.
Lees meer

Nieuws