Bas Bastiaans

"Een goede werkvoorbereiding is het halve werk”

Na mijn opleiding bouwkunde ben ik via tussenstappen in 2002 bij een gevelbouwer gaan werken. Hier heb ik voor het eerst echt kennisgemaakt met dit mooie onderdeel van het bouwproces: “De jas van het gebouw.”

Sinds mei 2018 werk ik als werkvoorbereider bij Flow Gevelapplicaties. Ik ben de schakel tussen de aannemer en onze monteurs op de bouwplaats. Ik zorg voor een duidelijk uit te voeren werkplan, zodat de aannemer en onze monteurs weten wat waar gemonteerd dient te worden. Daarnaast zorg ik ervoor dat de juiste materialen op de juiste tijd op de juiste plek zijn.

Controle over de gang van zaken is belangrijk om te voorkomen dat onderdelen van het proces mislopen. Hiervoor is een goede en open samenwerking met de opdrachtgever, onze projectleider en onze monteurs van groot belang.

Bas Bastiaans
E. bas@flowgevelapplicaties.nl
M. 06 11836893

Antoon van den Bogaard
Kennis en ervaring willen delen. Dat is wat ik van mijn vader zaliger heb meegekregen.
Lees meer
Martien Lormans
Betrokken, bekwaam en servicegericht. Betrokken dat ik van huis uit heb meegekregen.
Lees meer
Jeroen van Assouw
Mijn toewijding aan ieder gevelproject komt voort uit een groot gevoel van betrokkenheid met onze opdrachtgever.
Lees meer
Esther Béguin- van Koert
Door ons familiebedrijf thuis in Scheveningen heb ik van jongs af aan meegekregen wat er allemaal komt kijken bij een zaak met personeel.
Lees meer
Harry Smeels
''Denken in oplossingen, niet in problemen. Ik kijk graag met een positieve en kritische blik, samen met de klant, naar elke mogelijke situatie.''
Lees meer