Joost Gijsbers


“sterk in het bouwen en onderhouden van klantrelaties”

Flow is een prachtig bedrijf met een goede naam in de markt. We realiseren schitterende projecten en het leuke is dat er nog veel meer potentie in zit. Zelf ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam in verschillende commerciële functies binnen de bouw en vastgoed, waarvan de periode voor Flow bij twee grote producenten op het gebied van hoogwaardige isolatie en gevelbekleding. Mijn opleidingsachtergrond in bouwkunde en mijn commerciële ervaring kan ik hier dan ook mooi combineren. Al die waardevolle ervaringen neem ik mee in mijn werkzaamheden. Daarnaast ben ik sterk in het bouwen en onderhouden van klantrelaties, en draag ik graag vanuit mijn rol bij aan het succes van Flow. 


Joost Gijsbers
E. joost@flowgevelbekleding.nl
M. 06 21951975

Mijn collega's

Jeroen van Assouw
Mijn toewijding aan ieder gevelproject komt voort uit een groot gevoel van betrokkenheid met onze opdrachtgever.
Lees meer
Martien Lormans
Betrokken, bekwaam en servicegericht. Betrokken dat ik van huis uit heb meegekregen.
Lees meer
Bas Bastiaans
"Een goede werkvoorbereiding is het halve werk” Na mijn opleiding bouwkunde ben ik via tussenstappen in 2002 bij een gevelbouwer gaan werken.
Lees meer
Esther Béguin- van Koert
Door ons familiebedrijf thuis in Scheveningen heb ik van jongs af aan meegekregen wat er allemaal komt kijken bij een zaak met personeel.
Lees meer
Tjeu van der Heijden
Ik werk ruim 20 jaar met veel plezier aan langdurige relaties en tevreden klanten. Samen met mijn collega’s een product leveren waaraan iedereen bijdraagt voor het beste resultaat.
Lees meer
Jules van Vlaenderen
“Ik zorg dat opdrachtgevers en aannemers weten wat we gaan maken.” Na een universitaire opleiding Scheikunde ben ik op aanraden van mijn vader begonnen als zzp’er in de bouw. Daar haalde ik meer voldoening en plezier uit.
Lees meer

Nieuws