Esther Béguin- van Koert


Esther Béguin-van Koert Administratief medewerker bij FLOW. “Ik wil graag bij zijn, weten wat er speelt…” Ik kom uit Scheveningen. In het familiebedrijf heb ik meegekregen wat er allemaal komt kijken bij een zaak met personeel.

Zo ben ik betrokken geraakt bij het organiseren en realiseren van bedrijfsprocessen. Aangezien ik al mijn gehele werkzame leven in de bouwwereld zit, is de keuze voor Flow Gevelbekleding eigenlijk logisch.

Esther Béguin - van Koert
E. esther@flowgevelbekleding.nl

Mijn collega's

Bas Bastiaans
"Een goede werkvoorbereiding is het halve werk” Na mijn opleiding bouwkunde ben ik via tussenstappen in 2002 bij een gevelbouwer gaan werken.
Lees meer
Jeroen van Assouw
Mijn toewijding aan ieder gevelproject komt voort uit een groot gevoel van betrokkenheid met onze opdrachtgever.
Lees meer
Martien Lormans
Betrokken, bekwaam en servicegericht. Betrokken dat ik van huis uit heb meegekregen.
Lees meer
Joost Gijsbers
“Al sinds de start van Flow is Antoon een relatie van mij. Ik heb hem gedurende de jaren leren kennen als een kundig en oprecht mens. Na een bericht van mij op LinkedIn, waarin ik aangaf op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging, heeft hij contact met me gezocht.
Lees meer
Tjeu van der Heijden
Ik werk ruim 20 jaar met veel plezier aan langdurige relaties en tevreden klanten. Samen met mijn collega’s een product leveren waaraan iedereen bijdraagt voor het beste resultaat.
Lees meer
Jules van Vlaenderen
“Ik zorg dat opdrachtgevers en aannemers weten wat we gaan maken.” Na een universitaire opleiding Scheikunde ben ik op aanraden van mijn vader begonnen als zzp’er in de bouw. Daar haalde ik meer voldoening en plezier uit.
Lees meer

Nieuws