Martien Lormans

"betrokken, bekwaam en servicegericht"

Betrokken zijn; dat heb ik van huis uit meegekregen. Als je ergens voor gaat, dan dien je dit met volle overtuiging te doen.

Bekwaam; 20 jaar geleden ben ik als timmerman in de bouw begonnen, en dit met liefde en plezier. Daarna heb ik een periode gewerkt als calculator / werkvoorbereider en projectleider in de gevel afbouw. Zowel in theorie en praktijk heb ik ervaring opgedaan, en dat komt mij nu goed van pas.

Servicegericht; ik vind het belangrijk dat onze opdrachtgever tevreden is over de ontzorging die wij bieden. Door mee te denken in oplossingen, engineering en snel te schakelen wil ik mijn bijdrage leveren.

Martien Lormans
E. martien@flowgevelapplicaties.nl
M. 06 37280613

 

Antoon van den Bogaard
Kennis en ervaring willen delen. Dat is wat ik van mijn vader zaliger heb meegekregen.
Lees meer
Jeroen van Assouw
Mijn toewijding aan ieder gevelproject komt voort uit een groot gevoel van betrokkenheid met onze opdrachtgever.
Lees meer
Bas Bastiaans
"Een goede werkvoorbereiding is het halve werk” Na mijn opleiding bouwkunde ben ik via tussenstappen in 2002 bij een gevelbouwer gaan werken.
Lees meer
Esther Béguin- van Koert
Door ons familiebedrijf thuis in Scheveningen heb ik van jongs af aan meegekregen wat er allemaal komt kijken bij een zaak met personeel.
Lees meer
Harry Smeels
''Denken in oplossingen, niet in problemen. Ik kijk graag met een positieve en kritische blik, samen met de klant, naar elke mogelijke situatie.''
Lees meer