Martien Lormans


"betrokken, bekwaam en servicegericht"

Drie kwaliteiten steken boven alles uit. voor mij persoonlijk, maar zeker ook voor Flow Gevelbekleding in het algemeen. Als je betrokken, bekwaam en servicegericht bent, staat niets jouw succes nog in de weg. 

Betrokkenheid heb ik van huis uit meegekregen. Ga je ergens voor, dan doe je dat met overtuiging en de volle 100%. Bekwaam word je met de jaren. Ik ben 27 jaar geleden gestart als timmerman in de bouw. Dat heb ik altijd met heel veel plezier gedaan. Vervolgens heb ik als calculator, werkvoorbereider en projectleider gewerkt in de gevelafbouw. Ik ben bekwaam en ervaren in theorie en praktijk. Daar pluk ik - maar ook Flow - nu de vruchten van. 

Gedurende die jaren heb ik ook ervaren hoe belangrijk en onderscheidend servicegericht zijn is. Ik vind het belangrijk dat een opdrachtgever zich nergens zorgen over hoeft te maken. En dat een opdrachtgever tevreden is. Daarom denk ik graag mee in oplossingen, zeker als het gaat om materialen en engineering. En vervolgens snel doorschakelen om de oplossingen in flow en naar wens te realiseren. 

Martien Lormans
E. martien@flowgevelbekleding.nl
M. 06 37280613

Mijn collega's

Jeroen van Assouw
Mijn toewijding aan ieder gevelproject komt voort uit een groot gevoel van betrokkenheid met onze opdrachtgever.
Lees meer
Joost Gijsbers
“Al sinds de start van Flow is Antoon een relatie van mij. Ik heb hem gedurende de jaren leren kennen als een kundig en oprecht mens. Na een bericht van mij op LinkedIn, waarin ik aangaf op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging, heeft hij contact met me gezocht.
Lees meer
Bas Bastiaans
"Een goede werkvoorbereiding is het halve werk” Na mijn opleiding bouwkunde ben ik via tussenstappen in 2002 bij een gevelbouwer gaan werken.
Lees meer
Esther Béguin- van Koert
Door ons familiebedrijf thuis in Scheveningen heb ik van jongs af aan meegekregen wat er allemaal komt kijken bij een zaak met personeel.
Lees meer
Tjeu van der Heijden
Ik werk ruim 20 jaar met veel plezier aan langdurige relaties en tevreden klanten. Samen met mijn collega’s een product leveren waaraan iedereen bijdraagt voor het beste resultaat.
Lees meer
Jules van Vlaenderen
“Ik zorg dat opdrachtgevers en aannemers weten wat we gaan maken.” Na een universitaire opleiding Scheikunde ben ik op aanraden van mijn vader begonnen als zzp’er in de bouw. Daar haalde ik meer voldoening en plezier uit.
Lees meer

Nieuws