Jeroen van Assouw


"techniek en uitvoering" 

Mijn toewijding aan ieder gevelproject komt voort uit een groot gevoel van betrokkenheid met onze opdrachtgever, en uit het feit dat ik een groot voorstander van korte lijnen en servicegerichtheid ben. Dicht bij de uitvoering, dat is waar ik mij goed bij voel. Ik breng graag mijn jarenlange ervaring over op onze uitvoerende medewerkers. Uiteindelijk willen wij trots zijn op de geleverde prestatie en onze opdrachtgever mag dat weten.

Jeroen van Assouw
E. jeroen@flowgevelbekleding.nl
M. 06 23229298

Mijn collega's

Martien Lormans
Betrokken, bekwaam en servicegericht. Betrokken dat ik van huis uit heb meegekregen.
Lees meer
Joost Gijsbers
“Al sinds de start van Flow is Antoon een relatie van mij. Ik heb hem gedurende de jaren leren kennen als een kundig en oprecht mens. Na een bericht van mij op LinkedIn, waarin ik aangaf op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging, heeft hij contact met me gezocht.
Lees meer
Bas Bastiaans
"Een goede werkvoorbereiding is het halve werk” Na mijn opleiding bouwkunde ben ik via tussenstappen in 2002 bij een gevelbouwer gaan werken.
Lees meer
Esther Béguin- van Koert
Door ons familiebedrijf thuis in Scheveningen heb ik van jongs af aan meegekregen wat er allemaal komt kijken bij een zaak met personeel.
Lees meer
Tjeu van der Heijden
Ik werk ruim 20 jaar met veel plezier aan langdurige relaties en tevreden klanten. Samen met mijn collega’s een product leveren waaraan iedereen bijdraagt voor het beste resultaat.
Lees meer
Jules van Vlaenderen
“Ik zorg dat opdrachtgevers en aannemers weten wat we gaan maken.” Na een universitaire opleiding Scheikunde ben ik op aanraden van mijn vader begonnen als zzp’er in de bouw. Daar haalde ik meer voldoening en plezier uit.
Lees meer

Nieuws